MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE








TELOS – Volumul - III


Noi, Maestrii Luminii, va oferim, prin invataturile simple cuprinse in aceasta carte, toate informatiile de care veti avea vreodata nevoie pentru a parcurge – cu Usurinta, Gratie si Uimire – tot drumul catre Inaltarea voastra.

Acum depinde de voi ce veti face cu ele. Le veti citi, oare, doar o data sau de doua ori si apoi veti spune: “Este un material interesant” si poate le veti discuta impreuna cu prietenii, dar veti neglija sa integrati cu adevarat aceasta intelepciune minunata, in viata de zi cu zi, pentru a deveni, in acest moment, intruparea Divinitatii voastre? Sau veti purta aceste informatii in Inima, studiind profund si cu un angajament total, solutiile simple dar magice care vor duce la evolutia constiintei voastre, pana la nivelul unei fiinte din cea de-a cincea dimensiune? Veti face asta, inainte de a ne vedea fata in fata si pana ce veti fi invitati in Sala Inaltarii?

Depinde de voi, preaiubiti copii ai inimilor noastre; aveti acum toate informatiile! In timp ce va insusiti in inima aceste Invataturi pline de Intelepciune – simple, dar nepretuite – noi va asteptam de partea cealalta, pentru a va primi in bratele Iubirii!

Adama, Ahnahmar si Zeia Lemuriana

DEDICATIE

Cu iubire si respect profund, dedic aceasta lucrare lui Dumnezeu, Creatorul Suprem al Tuturor Lucrurilor si al Pamantului, zeita planetara, pentru a ajuta, in felul meu, la extinderea ampla a Luminii, care trebuie sa se desfasoare aici pentru evolutia omenirii catre o constiinta de dimensiunea a cincea.

De asemenea, dedic aceasta carte familiei mele spirituale din Telos, lui Adama si Ahnahmar, fiicei mele Eliah si fiului meu Variel, cei doi copii ai mei din Telos, care sunt inca acolo si pastreaza Flacara Iubirii, inca din timpul Lemuriei. Mai dedic aceasta carte si ierarhiei spirituale a acestei planete si Lordului Maitreya, Christul panetar.

Ii invit pe toti cei care citesc acest material, sa il integreze in inima lor, sa accepte schimbarile profunde care trebuie sa aiba loc in fiecare dintre noi, pentru a ajunge la constiinta celei de-a cincea dimensiuni si sa fie intruparea intregii noastre Divinitati, aici, pe Pamant. Imaginati-va, doar, cum va fi cand noi toti cei de aici vom pasi pe Pamant, in deplina putere a esentei noastre Divine si in nelimitarea Maestilor Inaltati!


CUVINTE DE MULTUMIRE


Doresc sa-mi exprim adanca recunostinta fata de toti prietenii mei din intreaga lume, care au sprijinit iesirea la suprafata a Misiunii lemuriene si fata de toti aceia care au publicat aceasta lucrare importanta, in limba tarii lor.

In special vreau sa-mi exprim cea mai profunda recunostinta fata de toti membrii Fundatiei World Wide Telos din Montreal, care au muncit fara preget la crearea structurilor necesare pentru pregatirea uriasei expansiuni din constiinta umana, care se preconizeaza a avea loc in anul 2008. Ii multumesc in special lui Line Ouellet, presedintele fundatiei, care, in ultimii trei ani, a muncit si si-a daruit timpul liber, multe ore pe saptamana, pentru a asigura succesul si continuitatea misiunii Fundatiei Telos.

De asemenea, doresc sa-i multumesc lui Gaston Tempelmann, presedinte al Telos-Franta, care si el munceste fara preget, pentru a ajuta si pregati expansiunea Misiunii lemuriene in Franta si in Europa, in urmatorii ani.

Fara voi toti, miracolele Iubirii care se manifesta acum, prin restabilirea legaturii noastre cu familia telosiana si pregatirea pentru iesirea ei la suprafata, nu ar fi putut exista in modul minunat in care apar acum. Toti simtim din ce in ce mai mult realitatea iubirii si sprijinului lor. Fata de voi toti, imi exprim cea mai profunda recunostinta si prietenie eterna.


PREFATA
AHNAHMAR SI ADAMA

Va salut azi, in Iubirea si Lumina Creatorului nostru. Eu sunt Ahnahmar, preaiubitul Aureliei si membru al Consiliului Varstnicilor din Telos. Langa mine sta Adama, Inalt Preot al Telosului si forta conducatoare in misiunea noastra de a reuni totul cu energiile Lemuriei. Acum auziti vocea mea, deoarece doresc ca toti sa recunoasca frecventa uniunii Divine pe care o impartasesc cu Aurelia.

Impreuna cu Adama, ofer binecuvantari infinite tuturor care citesc aceste pagini si tuturor celor cu care ei isi vor imparti energia. Ne bucuram astazi pentru prea iubita noastra Aurelia, pe masura ce suntem martorii ei spre evolutie si noi descoperiri. Ea transforma in propria ei inima toata intelepciunea pe care o descopera – si apoi o prezinta lumii. Pentru asta o respectam in mod deosebit.

Impreuna, energiile noastre creeaza o trinitate de expresie, intrucat suntem aspecte ale aceluias suflet. Toti am salasluit in inima Muntelui Shasta, de-a lungul multor vieti. Sufletele noastre sunt unite impreuna, intr-o misiune de Lumina – aceea de a impartasi tuturor celor de pe Mama noastra Pamant invataturile si, mai important decat atat, vibratia Inimii Lemuriei. Eu si cu Adama facem asta de o parte a valului, iar Aurelia de cealalta.

Exemplul ei poate fi recunoscut de inimile fiecaruia dintre voi. De-a lungul anilor, ea a auzit suferinta si strigatele omenirii si a facut efortul de a oferi sprijin si intelepciune.

Acum sunteti cu totii pregatiti sa ajutati, la randul vostru – si, cu mare iubire si compasiune, noi va oferim cunoasterea si sprijinul nostru.

Calea Aureliei din aceasta viata este la fel cu a voastra. Ea se straduieste sa integreze in planul fizic care trece de la a treia la a cincea dimensiune, adevarurile iubirii si fratiei, pe care le cunoaste in inima ei. Adevarurile ei sunt si adevarurile noastre si ale voastre – pentru ca noi suntem Unul.

Cu multa blandete, noi recunoastem intensitatea emotiilor existente in dimensiunea voastra. Intelepciunea pe care v-o transmitem in acest volum consta din adevarurile simple – adevaruri de viata, pe care le traim in fiecare moment in dimensiunea noastra. Sufletele noastre sunt unite cu ale voastre in Inaltarea Pamantului si a tuturor taramurilor care se afla la suprafata si in interiorul lui. Va imbratisam cu drag, pentru a va usura drumul in aceasta calatorie si pentru a echilibra tot ceea ce sta in calea acestei mari tranzitii.

Va cerem sa impartasiti cu Aurelia noastra, adevarul si iubirea inimilor voastre, pe masura ce ea calatoreste pe planeta, facand lucrarea Lemuriei. Ea este suflet unic si vesel, a carui daruire reprezinta o oglinda vie, pentru noi toti. Chemati-ne ori de cate ori aveti nevoie, sau cand doriti. Nu ne desparte decat o respiratie. Cu multa iubire si recunostinta!

(Transmis prin Beth Iris, intrupata in Telos ca Celestia, sora lui Adama)








In aceasta perioada de mari transformari ale Pamantului, cel de-al treilea volum va este oferit cu multa iubire si multa dorinta de a da ajutor, din multele taramuri de Lumina din Telos si de dincolo de el. Sunt sigur ca ati observat faptul ca aceste schimbari au inceput deja, cu scopul de a va purifica si transforma planeta, pe drumul Ei catre implinirea destinului Sau glorios. Lasati ca aceasta purificare a Pamantului sa aiba loc, deoarece este extrem de necesar ca “Mama” sa-si reinnoiasca trupul care a fost atat de pangarit.

Materialul prezentat aici este destinat sa va extinda in continuare inima si mintea, catre un nivel nou al starii Christice si al desavarsirii. Daca alegeti sa evoluati odata cu destinul Pamantului si sa va ridicati nivelul constiintei, pentru a putea trai intr-o lume de Iubire si Lumina pura, este mai imperativ ca niciodata sa va treziti la perceptia adevaratei voastre Divinitati si sa faceti din aceasta o prioritate si cel mai important scop al vietii voastre. Trebuie sa intelegeti pe deplin ce inseamna sa devii o fiinta inaltata, ca si starea de constiinta si responsabilitatile care o insotesc. Jucati de prea mult timp jocul separarii si al karmei. Prea multi dintre voi sunt inca stapaniti de nenumarate iluzii in ceea ce priveste nivelul de constiinta la care trebuie sa ajungeti, ca sa puteti deveni pe deplin intruparea Divinitatii voastre si sa va impliniti dorintele inimii, pentru aceasta sublima alchimie a sufletului, pe care o aduce Inaltarea.

Trebuie sa pregatiti Gradina Inimii voastre pentru a deveni cetateni galactici constienti si responsabili, care se vor alatura, ca egali, fratilor si surorilor din Stele. Trebuie sa smulgeti din aceasta gradina tot ceea ce nu este Iubire Divina perfecta si transformata, trezindu-va complet – cu fermitate si consecventa – constienta adevaratei voastre naturi de fiinte Divine. Va trebui sa restabiliti, intr-o deplina “Unitate si Abandonare”, legatura cu Sursa, Creatorul Tuturor, Inima de Iubire si Lumina pura. Aceasta va va elibera, preaiubitilor. Toti aceia dintre noi care au transmis mesaje pentru cel de-al treilea volum, au atins deja acest nivel de Iubire; si, cu multa compasiune si smerenie, incercam sa va aratam cum puteti ajunge si voi la el.

Iubita noastra Aurelia nu a putut transmite acest material, pana cand nu a reusit sa dobandeasca si sa atinga, in gradina propriei Inimi, o intelegere mult mai inalta a nivelului de Iubire si Abandonare necesar pentru a intra in lumea “Unimii”. Ea a fost de acord ca, in aceasta carte, sa prezinte cateva dintre dialogurile avute cu noi, despre propriile dificultati si frustrari traite in atingerea nivelului ei de acum. A fost de acord sa faca asta si sa-si dezvaluie stradaniile facute in beneficiul vostru. Acest lucru vrea sa va arate ca, daca o persoana poate ajunge aici – si voi, ceilalti, puteti.

In fond, desi problemele si dificultatile voastre se manifesta in multe moduri, ele izvorasc din aceleasi cauze fundamentale. Divinitatea din fiecare dintre voi – care nu este complet trezita – reprezinta o celula de Iubire pura din Inima Creatorului. Nu ati fost separati niciodata. Suntem foarte recunoscatori persoanei care ne transmite mesajele, pentru eforturile pe care le-a facut de a elimina buruienile din Gradina propriei Inimi si a Sufletului, ca sa poata scrie despre asta si sa va ajute pe toti sa faceti inca un pas pe propria cale catre “Soarele Divinitatii” din voi.

In cartea a treia veti mai gasi si cateva instrumente utile pe care le puteti folosi, cum ar fi meditatiile in templele eterice si activarile. De asemenea, veti gasi protocoluri si coduri etice pe care trebuie sa le adoptati pentru a fi admisi, in final, in marea “Sala a Inaltarii”. Aceasta carte va ofera urmatorii cativa pasi pe care trebuie sa-i faceti, pentru a putea sa va alaturati noua, in mod constient, dar si multe altele … Sa stiti, iubitilor, ca, in timp ce veti citi materialul nostru, vom fi acolo pentru a va ajuta. Inimile noastre tanjesc, la fel de mult ca ale voastre, sa fim din nou impreuna, in maretia Fratiei Luminii. Va indemnam acum sa parcurgeti intregul drum spre “casa”, la Inima Iubirii, prin deplina abandonare in fata caii voastre unice si a Vointei Tatalui/Mamei Sfinte, a Tot Ceea Ce Exista.




Permiteti-mi sa inchei aceasta introducere, printr-un citat direct din Inima Creatorului:

“Pe masura ce deveniti din nou fiinte Christice, tot ceea ce veti simti va fi cea mai calda Iubire. Va cer sa priviti in inima si sa simtiti cat de mult va iubesc, pe fiecare in parte – si omenirea, in general. Fiecare om este atat de valoros, atat de minunat, atat de uimitor si unic! Inima mea cauta doar sa va arate acest lucru si sa va ofere Iubirea care este mostenirea voastra de drept. Abandonati-va in fata Iubirii, copii ai Inimii mele! Ea este constiinta Christica. In fond, ce este Christul? Este Iubirea mea vie! Si ce sunteti voi? Vehiculul Iubirii!

Adevarul Iubirii care sunt este o retea de Viata atat de puternica si atat de completa, atat de perfecta in natura ei holografica, incat totul este indragostit de tot ce exista. Asa ca va voi duce inapoi, la poarta eternului 'Acum'. Veti fi 'Acasa', doar atunci cand mintea voastra va fi in Unime si inima va va fi complet deschisa – iar in inima veti vedea doar Lumina. Gandurile si iubirea voastra sunt cele doua ingrediente ale schimbarii, purtate pe aripile energiei Vointei voastre. Lasati ca Vointa mea sa se manifeste complet in voi si venirea voastra Acasa va fi realizata intr-un mod bland si plin de bucurie si pace.

'Atitudinea de Recunostiinta', va alimenta motorul care va va duce acolo, cu atat de multa Gratie Divina! Fiti binecuvantati copiii mei dragi. Acum, va chem inapoi “Acasa”, in Inima mea, unde nu veti mai cunoaste niciodata suferinta si nici un fel de lipsuri si veti fi binecuvantati peste masura. Voi aseza la picioarele voastre toate Comorile Cerurilor! Asta voiesc eu pentru voi. Acestea sunt darurile pe care de-abia astept sa vi le ofer.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu